Központunkról

Egészségközpontunk kétszer is, 2014-ben a szakma és 2017-ben a közönség részéről elnyerte Az Év Magánrendelője díjat.

az-Ev-Maganrendeloje-2014-2017-logo
dr.-Pacsa-Szilvia-nogyogyasz-kismedence-betegsegek-szakorvosa

Dr. Pácsa Szilvia

nőgyógyász, kismedence betegségek szakorvosa

Nőként a nőkért

Személyes célom, hogy pácienseimet tudásommal gyógyuláshoz és az egészséges élet megtartásához segítsem.
Folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek a gyógyulást gyorsabbá és hatékonyabbá képesek tenni, hiszen az egészség, az egyéni csúcsforma elérésének feltétele a testi-lelki egyensúly megteremtése.
Ehhez a tudomány és a technika által kínált, bizonyítottan hatásos gyógyászati megoldásokat is felhasználom. Mindig személyesen is meggyőződtem az általam használt, tudományosan bizonyított módszerek hatékonyságában.

Közel 10 évvel ezelőtt fordultam a kismedence-betegségek (inkontinencia, süllyedés, kismedencei fájdalom) felé, jelentős tapasztalatot szereztem kismedencei problémával hozzám fordulók kivizsgálásában, ellátásában és gyógyításában. Rendelésem fókuszában a kismedencei betegségek kezelése, a női egészség visszaszerzése és megőrzése áll.
A kismedencei rehabilitációban, az inkontinencia kivizsgálásában és kezelésében a legfejlettebb technológiákat alkalmazom, amelyekkel valóban tartós eredményeket érhetünk el.

Rendelésemen a panaszok hátterének részletes felderítését követően mindenki egyénre szabott kezelési tervet kap, amely diétás, fizioterápiás, gyógyszeres vagy akár műtéti javaslatokat is tartalmaz.

A Magyar Nőgyógyász Társaság, a Magyar Kontinencia és Urogynekológiai Társaság, az IUGA (International Urogynecological Association) és az EUGA (European Urogynaecological Association) tagja vagyok.

Miben segítünk Önnek?

kismedence fájdalom

Kismedencei fájdalmak

A szülés következtében sokaknál fájdalmas kismedencei problémák alakulhatnak ki. Ezek nagyban megnehezítik a hétköznapokat.
Ebbe nem kell beletörődni!

mama lánya unokája

Vizelet-, széklet- és széltartási problémák

Szülés után és a kor előrehaladtával a záróizmok elgyengülnek. Ennek következményei rendkívül megkeseríthetik az életet.
Nem kell, hogy ez így maradjon!

probléma az ágyban

Szülés utáni hüvelylazaság

A szülés nem kíméli a hüvely állapotát sem. A lazaság és érzéketlenség rossz hatással lehetnek a szexuális életre, amely hosszú távon a párkapcsolati problémákhoz is vezethet.
Ne várjon addig!